Erbicid LANCELOT 450 WG Afisare la marime maxima

Erbicid LANCELOT 450 WG

by DOW Agrosciences

Ambalaj: 33g

Lancelot 450 WG este un erbicid postemergent sistemic,selectiv pentru cereale,actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene

Detalii

VPL48

69,00 lei
TVA Inclus

69,01 lei per 33gr

22 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Spectrul de buruieni combătute

Buruieni sensibile: 

Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Beta vulgaris, Bifora radians, Brassica oleracea, Capsella bursa-pastoris, Cardaria draba, Centaurea spp, Crysanthemum coronarium, Cirsium arvense, Consolida spp, Galinsoga parviflora, Galium aparine, Matricaria chamomilla, Myagrum perfoliatum, Papaver rhoeas, Polygonum convolvulus, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sonchus spp, Stellaria media si Vicia sativa. 

Buruieni mediu sensibile: 

Chenopodium album (stadiul de 2-4 frunze), Chrysanthemum segetum, Fumaria spp, Galeopsis tetrahit, Malva spp, Picris echioides, Polygonum aviculare.

asigură o combatere eficientă a buruienilor în creștere, iar adăugarea unui adjuvant ne-ionic poate îmbunătăți combaterea în cazul infestărilor cu Chenopodium spp, Sonchus arvensis, Centaurea spp, Fumaria spp, Malva spp, mai ales în condiții de secetă.

Lancelot Super este omologat ca erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene la grâu și orzoaică de primăvară. Dozele omologate sunt de 33 g/ha.

Mod de întrebuințare

Lancelot Super poate fi aplicat primăvara de la înfrățire până la formarea a două internodii. Temperatura optimă de aplicare este între 8-25°C, dar tratamentele pot fi făcute începând de la 5°C, situație în care apariția simptomelor erbicidului este încetinită dar efectul final de combatere nu esteafectat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă să se erbicideze atunci când buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze iar în cazul infestărilor cu Cirsium arvense, maxim 10-15 cm înălțime. Volumul de apă recomandat este de 100-400 l/ha. Este necesar să se asigure o acoperire uniformă a buruienilor cu soluția de tratat.

ATENȚIE! Se va evita contactul erbicidului cu culturile dicotiledonate din vecinătate.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Erbicid LANCELOT 450 WG

Erbicid LANCELOT 450 WG

Ambalaj: 33g

Lancelot 450 WG este un erbicid postemergent sistemic,selectiv pentru cereale,actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene

Scrieți-vă părerea