Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Reduceri! Erbicid pentru grau Foxtrot, ambalaj 1 Litru pentru 1 hectar Mareste
erbicid grau  

Erbicid pentru grau Foxtrot, ambalaj 1 Litru pentru 1 hectar

Produs nou

Erbicid Foxtrot 60 EW pentru grau, doza recomandata 1 Litru / hectar.

Substanta activa: fenoxaprop-p-etil 69 g/l si cloquintocet-mexil 34,5 g/l.

Recomandam aplicarea produsului Foxtrot in toamna sau primavara devreme (pana in 15 aprilie), pentru combaterea Ovazului salbatic. Dupa 15 aprilie utilizati Axial sau Pallas!

Mai multe detalii

130,00 lei cu TVA

Informatii

Caracteristici: Foxtrot 69 EW are actiune sistemica in buruieni, fiind preluat prin frunze si transportat acropetal si bazipetal pana la radacini. Actiunea erbicida se manifesta in centrele de crestere, prin distrugerea tesuturilor de crestere ale mugurilor si nodurilor. Actiunea este imediata, dar simptomele sunt evidente dupa 8-10 zile de la aplicare. Foxtrot 69 EW se prezinta sub forma de emulsie, ulei in apa de culoare alba, cu miros usor aromatic.

Mod de aplicare: Pentru combaterea buruienilor tinta, tratamentul se executa dupa rasarirea acestora, recomandata ca fiind optima faza de 1-2 frunze pana la 3-4 frunze. Pentru combaterea costreiului din samanta, faza recomandata este cea de 4-5 frunze. Pentru eficacitate maxima de combatere este necesar ca buruienile sa fie in plina vegetatie, deci in faza de crestere intensa, umiditatea solului sa fie suficienta si temperatura aerului moderata.

Plante tratate: Grau.

Buruieni combatute: Iarba vantului, ovazul salbatic,  coada vulpii, costrei, hirusor, iarba barboasa, meisor, mohor, odos

CulturaOrganism tintaDoza/ha
GrauBuruieni monocotile anuale (Apera sp. venti, Avena fatua)0.9-1.1 l/ha Postermegent