Erbicid pentru porumb MUSTANG Afisare la marime maxima

Erbicid pentru porumb MUSTANG

by DOW Agrosciences

Erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase şi porumb.

Ambalaj: 1 L 

Detalii

VPL24

136,00 lei
TVA Inclus

22 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Principalele buruieni combătute

• Mustang asigură combaterea totală a turiţei (Galium aparine) şi muşeţelului (Matricaria spp.) chiar şi în stadii avansate de dezvoltare.

Mustang are o eficacitate foarte bună şi în combaterea pălămidei (Cirsium arvense).

Mustang combate, de asemenea, alte peste 100 de specii de buruieni cu frunză lată frecvente în culturile cerealiere, printre care: Amaranthus spp., Ambrosia artemisiifolia, Anthemis arvensis, Atriplex spp., Brassica spp. , Centaurea cyanus,Chenopodium spp., Helianthus annuus, Papaver rhoeas, Polygonum spp., Sonchus spp.,Stellaria media.

• Mustang penetrează foarte rapid suprafaţa foliară a buruienilor, migrând spre punctele de creştere ale acestora. Opreşte creşterea buruienilor în 24 de ore.

Perioada de aplicare

Produsul se aplică primăvara la temperaturi de peste 5ºC, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10ºC.

Cereale păioase

MUSTANG are o fereastră foarte largă de aplicare putând fi folosit de la începutul înfrăţirii până la formarea a II-III internodii.

Mustang este mai puţin dependent de temperatură decât majoritatea erbicidelor, componentele sale devenind active chiar de la temperaturi de 5ºC.

Este perfect tolerat atât de cerealele de toamnă cât şi de cele de primăvară.

Porumb

Mustang este selectiv pentru hibrizii de porumb. Se aplică în stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplică la cultura de porumb dacă s-au făcut tratamente cu insecticide organofosforice.

Mustang în doză de 0,4 l/ha combate în procent mai mare de 95% buruienile aflate în primele faze de vegetaţie. Pentru combaterea buruienilor perene şi a celor aflate în stadii avansate de dezvoltare se recomandă doza de 0,6 l/ha.

Volumul de apă utilizat pentru prepararea soluţiei de stropit – 200-400 l/ha.

Mustang nu afectează culturile postmergătoare. În cazul în care recolta de bază a fost compromisă din diverse cauze, se pot semăna la două săptămâni de la tratament, cereale de primăvară, iar după patru săptămâni, porumb sau soia.

Concentratie substanta activa - Florasulam 6.25 g/l, Acid 2.4 D EHE 300 g/l Dozaj - 0.l l/ha (300 l apa) la porumb

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Erbicid pentru porumb MUSTANG

Erbicid pentru porumb MUSTANG

Erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase şi porumb.

Ambalaj: 1 L 

Scrieți-vă părerea