Fungicid MYSTIC 250EC Afisare la marime maxima

Fungicid MYSTIC 250EC

by

Mystic 250 EC este un fungicid cu actiune de contact, sistemica si translaminara ce protejeaza cultura impotriva bolilor foliare, ale tulpinii si spicului.

Ambalaj: 1 L

Detalii

VPLF27

120,00 lei
TVA Inclus

16 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Substanta activa: tebuconazol 250 gr/litru

Caracteristici: Mystic 250 EC este un fungicid cu actiune de contact, sistemica si translaminara ce protejeaza cultura impotriva bolilor foliare, ale tulpinii si spicului.

Mod de actiune: Mystic 250 EC este un fungicid sistemic ce se transloca acropetal protejand cresterile noi, cu efect preventiv si cutativ si cu spectru larg de actiune. Prezinta eficacitate de lunga durata asupra agentilor patogeni.
 Dupa aplicare substanta activa este rapid preluata si distribuita in planta, actionand prin inhibarea biosintezei ergosteronului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta. Efectul este indelungat, dar se poate aplica si preventiv pentru un mai bun control al bolilor.

Mod de utilizare: Aplicarea tratamentelor se face la avertizare. La cerealele paioase se aplica primavara in timpul vegetatiei, dupa infratire.
La pomii fructiferi tratamentul se aplica preventiv sau curativ incepand de la buton roz, in cazul marului si pana la scuturarea petalelor.
La cultura de rapita se poate aplica un tratament in toamna, in faza de rozeta a plantelor de rapita, dupa protejarea culturii impotriva atacului de Phoma lingam. Aplicat in toamna, Mystic are si actiune de regulator de crestere, provocand scuturarea tijei si determinand cresterea rezistentei plantelor la iernare.

Compatibilitate: Pentru o folosire corecta, inainte de utilizare consultati lista de compatibilitati si efectuati un test.

Plante tratate: Vita de vie, Orz, Grau, Mar, Rapita

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Septorioza, Helmintosporioza, Rugina, Patarea bruna, Phoma lingam, Fuzarioza, Rapan, Putregaiul alb, Putregaiul cenusiu, Alternarioza

CulturaAgentul patogenDoza
GrauFainare (Erysiphe graminis), Septorioza (Septoria spp), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp), Rugini (Puccinia spp)0.5 l/ha
Fusarioza (Fusarium spp)0.75 l/ha
OrzFainare (Erysiphe graminis), Patarea reticulara (Pyrenophora teres), Arsura bruna (Rhyncosporium secalis), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium sativum)0.5 l/ha
RapitaPutregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), Putregaiul cenusiu (Botryris cineraria), Alternarioza (Alternaria brassicae), Fainare (Erysiphe communis)-aplicare primavara-vara1 l/ha
Putregaiul negru (Phoma lingam)0.5 l/ha
MarRapan (Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha)0.75 l/ha
Vita de vieFainare (Uncinula necator)0.4 l/ha


Producator: Nufarm

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fungicid MYSTIC 250EC

Fungicid MYSTIC 250EC

Mystic 250 EC este un fungicid cu actiune de contact, sistemica si translaminara ce protejeaza cultura impotriva bolilor foliare, ale tulpinii si spicului.

Ambalaj: 1 L

Scrieți-vă părerea