Fungicid KUMULUS DF Afisare la marime maxima

Fungicid KUMULUS DF

by BASF

KUMULUS DF este un fungicid pe baza de sulf cu actiune multi-site si cu risc scazut de aparitie a rezistentei. 

Ambalaj: 1 Kg.

Detalii

VPLF11

17,00 lei
TVA Inclus

16 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

KUMULUS DF este un fungicid pe baza de sulf cu actiune multi-site si cu risc scazut de aparitie a rezistentei. Prezinta o formulare de inalta calitate, atat datorita dimensiunii optime a granulelor de sulf, cat  si a adjuvantilor si muiantilor folositi in formulare, pentru a se obtine cea mai buna eficacitate.

KUMULUS DF combate fainarea la vita de vie, mar si castraveti are actiune de contact si se creeaza o buna suprafata de contact cu aerul actionand prin vapori. Stimuleaza cresterea plantelor prin efectul pozitiv asupra fotosintezei. De asemenea, are o actiune secundara impotriva acarienilor.

La vita de vie, KUMULUS DF poate fi aplicat pe toata durata perioadei de vegetatie. Avand in vedere actiunea sa de contact, este recomandat la inceputul, respectiv spre sfarsitul perioadei de vegetatie, cand presiunea  de infectie este relativ mai scazuta. La mar, se recomanda a se folosi la începutul perioadei de vegetatie.
Doza de folosire la mar este de 4,5 kg/ha. Se va asigura o buna acoperire a masei vegetative cu solutia de stropit.

KUMULUS DF are excelenta aderenta pe frunza datorita substantelor auxiliare adezive din formularea DF. Are dimensiune optima a granulelor de sulf pentru un bun echilibru intre eficacitate imediata (efect in faza de vapori) si selectivitatea faţa de cultura cu foarte buna eficacitate a sulfului.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fungicid KUMULUS DF

Fungicid KUMULUS DF

KUMULUS DF este un fungicid pe baza de sulf cu actiune multi-site si cu risc scazut de aparitie a rezistentei. 

Ambalaj: 1 Kg.

Scrieți-vă părerea