Insecticid BISCAYA 40OD Afisare la marime maxima

Insecticid BISCAYA 40OD

by Bayer

Biscaya 240 OD este un insecticid de la Bayer Crop Science, cu spectru larg destinat combaterii daunatorilor la grau, ovaz si rapita.

Ambalaj: 1 L

Detalii

VPLI03

284,00 lei
TVA Inclus

15 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Biscaya 240 OD
Substana activa: tiacloprid 240 g/l;
Formularea: OD (dispersie in ulei).

Modul de actiune:

Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicata si un spectru larg de activitate atat impotriva insectelor care inteapa si sug sucul celular asupra acelor care rod partile aeriene ale plantei.

Biscaya 240 OD este un produs cu activitate sistematica ridicata in planta, actionand asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie.

Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocand desfasurarea activitatilor vitale.datorita acestui mod de actiune, Biscaya 240 OD combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pana acum.

Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior.

Formularea de ultima generatie, dispersie in ulei (OD), confera insecticidului Biscaya 240 OD, o aderenta si o patrundere in planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.

Mod de utilizare:

Grau

Insecticidul Biscaya 240 OD se utilizeaza la grau la doza de 0,2 l/ha intr-un tratament pentru combaterea plosnitelor (Eurygaster integriceps) si la doza de 0,16 l/ha, pentru combaterea balos (Lema melanopa), pana in faza de lapte/ceara.

Tratamentul  cu insecticidul Biscaya 240 OD se efectueaza la avertizare sau la inceputul atacului. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.
Timp de pauza: 21 de zile.

Orz, ovaz

Biscaya 240 OD se utilizeaza la doza de 0,16 l/ha intr0un tratament de avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa).
Timp de pauza 21 de zile.

Rapita

Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gandacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis).

Tratamentul cu Biscaya 240 OD se efectueaza la avertizare cu cantitati  de solutie de 300-400 l/ha.

Byscaya 240 OD poate fi utilizat fara restrictii in perioada infloririi. Apicultorii vor fi atentionati inainte de efectuarea tratamentului.
Timp de pauza: 30 de zile.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Insecticid BISCAYA 40OD

Insecticid BISCAYA 40OD

Biscaya 240 OD este un insecticid de la Bayer Crop Science, cu spectru larg destinat combaterii daunatorilor la grau, ovaz si rapita.

Ambalaj: 1 L

Scrieți-vă părerea