Insecticid RELDAN 22EC Afisare la marime maxima

Insecticid RELDAN 22EC

by DOW Agrosciences

Substanta activa: 225 g/l clorpirifos metil

Ambalaj: 1 L

Detalii

VPLI15

71,00 lei
TVA Inclus

15 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
Substanta activa: 225 g/l clorpirifos metil
Grupa de toxicitate: a III-a
Mod de prezentare: 20 ml, 200 ml, 1 L
Mod de utilizare: Insecticidul este omolgat pentru urmatoarele culturi si doze: Mar - Cydia pmonella, Phyllonorichter blancardella,- 2-2,2 l/ha; Vita de vie - Lobsia botrana; Cereale depozitate: Sitophyllus si Rhizoptera; Rapita si mustar -Meligethes - 2.0 l/ha. Se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 22,5 ml/t, dilutia facandu-se in 0,75 - 1.5 l apa pentru 1000 kg cereale boabe.
Utilizarea repetata a produselor cu aceleasi mod de actiue poate conduce la aparitia fenomenului de rezistenta. Pentru a reduce riscul apritiei rezistentai, se recomanda alteranrea produselor cu moduri diferite de actiune. Poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minimum 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in functie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare a culturii.
 

Pentru dezinsectia spatiilor de depozitare se prepara o solutie de concentratie: 1,25% (1,25 L p.c. în 100 L apa) si se administreaza 1 L de solutie pe o suprafata de 15-20 mp.
RELDAN 40 EC este compatibil cu majoritatea fungicidelor de sinteza organica cu actiune de contact pe baza de: Captan, Mancozeb, Ziram, Zineb, Tiuram, cu fungicidele benzimidazolice cu actiune sistemica si de contact precum si cele triazolice.

Producator: DowAgrosciences, S.U.A.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Insecticid RELDAN 22EC

Insecticid RELDAN 22EC

Substanta activa: 225 g/l clorpirifos metil

Ambalaj: 1 L

Scrieți-vă părerea