Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS Afisare la marime maxima

Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

by Nufarm

Fungicid cu tebuconazol 60 g/l pentru tratament samanta de grau si orz

Ambalaj: 1L

Detalii

VPLT01

135,00 lei
TVA Inclus

3 alte produse din aceași categorie:

Fungicid Tenazol 60 FS cu substanta activa: Tebuconazol 60 gr/litru

Caracteristici: Tenazol 60 FS este un fugicid sub forma de suspensie concentrata, cu actiune sistemica, pentru tratarea semintelor.

Mod de actiune: Noua formulare a produsului sporeste actiunea sistemica impotriva agentilor patogeni localizati atat pe suprafata semintei, cat si in interiorul acesteia. Dupa tratament, substanta activa patrunde in samanta, apoi in plantutele tinere, protejandu-le pe o perioada indelungata. Tenazol 60 FS actioneaza prin inhibarea biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta.

Mod de utilizare: Tenazol 60 FS se amesteca cu apa, folosind 8-10 l pentru fiecare tona de samanta tratata, in functie de tipul masinii cu care se aplica tratamentul si calitatea semintei (continutul de praf, pleava, impuritati).
 In cazul folosirii unei cantitati de apa mai mare (cca 10 l/tona) semănatul se va face imediat după tratamentul seminței. La însăcuirea seminţelor tratate, mai ales a celor tratate cu adaos de apă, care se depozitează în vederea însămânţării, nu se vor folosi saci din folie de plastic, iar depozitarea până la însămânţare se va face în spaţii uscate, bineventilate, separat de sămânţa destinată consumului. La aplicarea tratamentului este foarte important să se respecte doza de utilizare şi să se obţină o distribuție cât mai uniformă pe suprafața seminței.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea fungicidelor și insecticidelor (imidacloprid) utilizate la tratamentul semințelor. Pentru o folosire corectă, înainte de utilizare consultaţi lista de compatibilități și efectuați un test de verificare

Producator: Nufarm 

CulturaAgentul patogenDoza
GrauMalura, Fuzarioza0.5 l/tona
OrzTaciunele zburator, Sfasierea frunzelor0.5 l/tona

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

Fungicid cu tebuconazol 60 g/l pentru tratament samanta de grau si orz

Ambalaj: 1L

Scrieți-vă părerea